Tuesday, June 16, 2020

Muistakaa arvon suomalaiset: Hallituspuolueiden sdp vihreät kommarit kepu kokoomuslääke vanhuksille ulosotossa oleville, sairaille, syrjäytyneille on raaka kuin Spartan laki, missä heitettiin joutilaat jonninjoutavat "loiset" rotkoon

Muistakaa arvon suomalaiset: Hallituspuolueiden sdp vihreät kommarit kepu kokoomuslääke vanhuksille ulosotossa oleville, sairaille, syrjäytyneille on raaka kuin Spartan laki, missä heitettiin joutilaat jonninjoutavat "loiset" rotkoon: 


Suomen hallituksen ja eduskunnan viesti: Menkää vitun kusivaivaiset runkut ansaitsemaan elantonne mattopyykillä tai vanhaa vittuanne myyden ;)? 



Voitteko sanoa tai kiistää, että edellämainittu fakta olisi muuta kuin raakaa tosiasiaa vanhusten, sairaiden, ulosottohelvettiin tuomittujen osalta? 


https://tamperelainen-vihrea.blogspot.com/ 

Se on näin, eikö vain? Kiistäkää, jos näette mitä hallitus ja puolueet ovat mitään muuta tarjonneet maamme suomalaisille kuin "kusetusta", matuinvaasion ja islamisaation uhreille väestönvaihdon edetessä kuin paska suolessa kohti paskaluukkua?
https://Kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com #kuntavaalitTampere2021 #kuntavaaliehdokasTampere2021


-----------------------
Ekofasisti Lehto Seppo toteaa raakat faktat yhteiskuntamme tilasta ja kysyy kannatustanne kuntavaaleissa Tampereella 2021
https://ekofasisti-kuntavaaliehdokas.blogspot.com/
--------------------------------------

No comments:

Post a Comment