Monday, March 18, 2019

Maailman ongelmien suurin syy on ylipopulaatioiden ja islamin ymmärtäminen. Spartalainen ratkaisu kaikkeen: Ylipopulat lahdattiin vaivaisista alkaen rotkoon, intiaanitkin laittoivat vanhukset kävelemään talven tullen metsään jos ruokaa ei ollut


Maailman ongelmien suurin syy on ylipopulaatioiden ja islamin ymmärtäminen.
Spartalainen ratkaisu kaikkeen: Ylipopulat lahdattiin vaivaisista alkaen rotkoon, intiaanitkin laittoivat vanhukset kävelemään talven tullen metsään jos ruokaa ei ollut. 
Historioitsija oikea vihreä, ei mikään komuvihreä paskareiän tuuppaaja, vaan aito suomalainen ilman pedofiilikulttien /islamistien, neekeriumpujen paukuttajien nuoleskelua, toiminnan mies Seppo Lehto :) Ole sinäkin?

Shengensopimus, pakolaissopimukset, eroon YK:sta etc turhakkeiden rahoitukista, koska tukevat vain maapallolle kestämättömiä ratkaisuja.

Miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta kaikilta miehittämiltää alueilta Laatokan, Suomenlahden, Mustanmeren rannoilta kuten muualtakin! = Kestävää kehitystä = Moskovan koiratarha matalaksi!

--------------------------------
Ekofasismi on kestävää kehitystä, muu kommunismista alkaen on kestävän kehityksen vastaista kansakuntien ja luonnon tuhontaa:
https://ekofasisti-kuntavaaliehdokas.blogspot.com/
------------------

No comments:

Post a Comment