Friday, January 20, 2017

Lehdistötiedote / Press release 20.1.2017 Savon Sanomien panettelun ja herjajulkaisun perusteella Seppo Lehdosta ja Herran siunaus tervehdyksestä, mikä tunnetaan myös tamperelaisena morona

Vastine: verkkotoimitus@savonsanomat.fi
jukka-pekka.rasanen@savonsanomat.fi

Lehdistötiedote / Press release 20.1.2017 Savon Sanomien panettelun ja herjajulkaisun perusteella Seppo Lehdosta ja Herran siunaus tervehdyksestä, mikä tunnetaan myös tamperelaisena morona

Ei ole otettu Seppo Lehtoon vaalisivuni sähköpostin kautta yhteyttä. e-mail: kunnallisvaaliehdokas@gmail.com

"Natsittelunne" on oksettavaa leimaamista neuvostoajan hengessä, kuten poliisin ilmiantakaa vanhempanne video.

Herran siunaus tervehdyksenä on ikiaikainen tapa jo ennen kristinuskoa, mm. Mooses siunasi kansaansa kädet ylhäällä, samoin Obama, Trump ova tervehtineet Seppo Lehdon tapaan. Yleissivistyksenne on tarkoitushakuista ja demla ry:n sirppi- ja vasarataustaisista tuttua kusetusta kuten anne bernerin autoverotuskaavailut, perusteillanne pitäisi volkkarit, Saksa, saksalaisuus, koska aatu piip.

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2017

------------------------
Savon Sanomat valehtelee "natsitervehdyksestä" ja yhteydenottopyynnöstään Katso: http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Googleta-kunnallisvaaliehdokasta-kuvahaku-tuo-ruudulle-miehen-ja-natsitervehdyksen/914718 Kotimaa 20.01.2017 20:01
Googleta kunnallisvaaliehdokasta: kuvahaku tuo ruudulle miehen ja natsitervehdyksen – "On poikkeuksellista"
Hakusana "kunnallisvaaliehdokas" tuottaa Googlen kuvahaussa ensisijaisesti Seppo Lehdon kuvia. Savon Sanomat ei julkaise kuvia natsitervehdyksestä.
Hakusana "kunnallisvaaliehdokas" tuottaa Googlen kuvahaussa ensisijaisesti Seppo Lehdon kuvia. Savon Sanomat ei julkaise kuvia natsitervehdyksestä. Kuva: Google / Mikko Pitkänen
Tamperelaismies on onnistunut hakukoneoptimoinnilla saamaan Googlen kuvahaun tarjoamaan ensisijaisesti omia kuviaan hakusanoilla "kuntavaaliehdokas" ja "kunnallisvaaliehdokas".

Tamperelaisen Seppo Lehdon kuvat ponnahtavat kyseisillä hakusanoilla ruudulle päällimmäisenä. Sama ilmiö toistuu samoilla hakusanoilla myös YouTubessa.

Useissa haun tarjoamissa kuvissa Lehto näyttää tekevän natsitervehdystä. Hän on tullut aiemminkin tunnetuksi juuri natsitervehdyksestään. Syksyllä 2013 hän poseerasi natsitervehdystä tehden eduskunnan istuntosalin lehterillä perussuomalaisten kansanedustajana olleen James Hirvisaaren ottaessa tilanteesta valokuvaa. Lehto oli eduskunnassa juuri Hirvisaaren vieraana. Lehto sai tempauksestaan porttikiellon eduskuntaan.

Oikaisu: Kokonaistuomio väitetyistä kansankiihotuksesta, muslimien uskonrauhan häirinnästä 2 v 5 kk

Vuonna 2008 hänelle tuomittiin 2 vuotta 4 kuukautta vankeutta muun muassa kunnian loukkaamisesta. Ensikertalaisena hän istui tuomiostaan puolet.

Hakukonemarkkinoinnin asiantuntija Arttu Raittila arvelee Googlen tarjoamien tuloksien liittyvän Seppo Lehdon blogeihin, kuten kuntavaaliehdokas.blogspot.fi, joita mies pitää Googlen omistamassa Blogger-blogipalvelussa. Lehto on käyttänyt lukuisissa blogeissaan varsin ahkerasti termejä "kuntavaaliehdokas" ja "kunnallisvaaliehdokas".

– Siinä on todennäköisesti käynyt sillä tavalla, että kukaan muu ei ole kokenut hyödylliseksi tulla löydetyksi juuri sillä sanalla ja siksi kilpailu on kuva- ja videohakutuloksissa vähäistä. Se on niin yleinen termi, ettei sitä käytetä kovin paljon hakusanana. Hän on nyt ominut tällaisen vähän käytetyn termin, joka liittyy yhteiskunnalliseen aiheeseen, Raittila pohtii.

Lehdon nimissä löytyvät myös muun muassa blogit tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.fi, tampereen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.fi, tamperelainen-kuntavaaliehdokas.blogspot.fi, kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.fi, kuntavaaliehdokas-tampere-2017.blogspot.fi, kuntavaaliehdokas-fi.blogspot.fi, virallinen-toisinajattelija.blogspot.fi, tamperelainen-jytky.blogspot.fi, tampere-kuntavaalit-pro-no-islam.blogspot.fi, tamperelainen-vihrea.blogspot.fi sekä valontuoja-lehto.blogspot.fi.

– Tässä on selvästi tehty perushakukoneoptimointia, mutta suuren blogijoukon hyödyntäminen tällä tavoin on poikkeuksellista, Raittila jatkaa.

– Googlella on hyvin tarkat algoritmit. Jos mennään manipuloimalla liian pitkälle, se huomaa, että on käytetty vippaskonsteja. Tässä selityksenä voi olla, että on käytetty hyvin perustason toimia. On haluttu näkyä tällä sanalla ja huomioitu se blogien teksteissä ja otsikoissa. Koska muut eivät ole vaivautuneet optimoimaan samoilla termeillä, lopputuloksena on se, että hakutuloksista löytyy Lehtoa, Raittila selvittää.


Savon Sanomat toimivat nykyään Moskovan Tiltuna: "Lehto tekee natsitervehdyksiä useissa blogeihinsa lisäämissään kuvissa."

Google kieltää Blogger-palvelunsa käyttöehdoissa muun muassa vihamielisen sisällön. Palvelun käyttöehdoissa sanotaan näin: "Pyrimme takaamaan tuotteissamme ilmaisunvapauden: Emme kuitenkaan tue sisältöä, joka edistää tai suvaitsee väkivaltaa yksilöitä tai ryhmiä kohtaan rodun tai etnisen alkuperän, uskonnon, vamman, sukupuolen, iän, kansallisuuden, sotilasarvon, seksualisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin perusteella tai jonka pääasiallisena tarkoituksena on yllyttää vihamielisyyteen kyseisten ominaisuuksien perusteella. Raja ei aina ole yksiselitteinen, mutta jos sisällön pääasiallisena tarkoituksena on hyökätä suojeltua ryhmää vastaan, sisältöä ei hyväksytä".

Seppo Lehto ei ole vastannut Savon Sanomien haastattelupyyntöön. (Mikä ei pidä paikkaansa: Ei ole tullut kunnallisvaalisähköpostiini tiedustelua)


Koiratkin nauravat ko tulkinnoillenne, kuten jokainen historioitsija ja ns. länsimaisittain sivistynyt ihminen, joka tietää tuntee sen miten paavi, valtionjohtajat Bushin suvusta, Obamasta Trumpiin tervehtivät samoin.

Savon Sanomien panettelevasta vastuussa: "Jukka-Pekka Räsänen"


----------

http://ekofasisti-kuntavaaliehdokas.blogspot.fi/

-----

TIETOJA MINUSTA

Oma valokuva

Tarvitsemme seuraavaksi torjuntavoittoa matu- ja islaminvaasioita vastaan 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa

Maahanmuuttajien suurin enemmistö on puhdasta joutoväkeä mikä nostattaa verotustamme = Jättää meille elättäjille yhä vähempi oman kansan hyväksi omasta perheestämme alkaen. Islamin ääritulkinnat ( tai jopa itse ko kultti) vaarantaa yhteiskuntarauhaamme poikkeavine tulkintoineen katurauhasta, naisrauhasta, ihmisoikeuksista jne. 
Nyt on toiminnan aika jopa ilman väkivaltaa. Vain aitoja suomalaisia kansallismielisiä eduskuntaan eri vaalipiireistä:
https://eduskuntavaalit-2019-maahanmuutto.blogspot.com

Elintasopakolaisten pikakäännytykset Thaimaan "Apinatalo"-tapaisesti jolleivat osaa poistua omin avuin.
Suomelta pois turhat hurskastelut ja kansamme velkaannuttmainen erilaisten Sinbad-merenkävijä satujen kertojia on jo liikaa maassamme. Neekerirummut soikoot Afrikassa siellä on tilaa. Kumbaijaa vain viidakossa. Kiitos. 

"Tyydy siihen hottentotti"-laulun sanoin 

Seppo Lehto eduskuntaan 2019 kevään eduskuntavaaleissa Pirkanmaalta ja valtuustoon Tampereella 2021


Vaalien aikaan yhteydenotot oheisen kautta, kiitos


Kansakunnan ykkösvaalit presidentinvaalit 2024 Laura Huhtasaari presidentiksi Mustaa, rajatonta maahanmuuttoa, islamia ja kansanmurhaamme vastaan: Äänestäkää valkoisemman tulevaisuuden puolesta, huomenna voi olla myöhäistä kun olemme rikastettu öljyisästi väärällä tavalla

Kulttuurihistorioitsija, mustan huumorin spesialisti, ei siis mustan tulevaisuuden aisankannattaja, väestötieteilijä, huippuosaaja Hämeestä Seppo Lehto Kuntavaaliehdokas / Kunnallisvaaliehdokas Tampere, eduskuntavaaliehdokas, vaihtoehto vaaleissa mustaa tulevaisuutta vastaan
-----------------------

No comments:

Post a Comment