Monday, October 1, 2012

Oikea tamperelainen ekofasisti omalta listaltaan Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon: Asuntotuotantoon järkeä ja mutkat suoriksi päätöksenteossa ja toiminnassa

Oikea tamperelainen vihreä vaihtoehto ja ekofasisti omalta listaltaan Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon:

Asuntotuotantoon järkeä ja mutkat suoriksi päätöksenteossa ja toiminnassa




Kaavoituksessa huomioitava asumisviihtyvyys ykkösasiana eli riittävän isoja tontteja pientaloille ja omakotitaloille omistuspohjaisiksi kaupungin vuokratonttitarjonnan sijaan. 


Tehkäämme Tampereesta puutarhakaupunki yhteinen ilomme

Seppo Lehto Ekofasisti ja luontoaktivisti Tampereen kaupunginvaltuustoon tuellanne


----------------------
Muistettakoon:


Tosisuomalainen vihreä perussuomalainenen Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon omalta valitsijayhdistyslistaltaan, jotta välttyisimme nykyvaltuutettujen ja päättäjien strutsin tapaiselta kansalliselta ja kunnalliselta itsemurhaltamme kieltäessämme rajattoman maahanmuuton ja islamisaation kielteiset ilmiöt 


Islam- ja rajatonmaahanmuutto hulluus valtaa alaa siksi tosiperussuomalaista vihreyttä kunnalliseen ympäristörakentamiseen ja päätöksentekoon: 

Menestystä ekologiselta aidolta vihreältä Seppo Lehdolta ei kommarivihreältä kaikille ajatteleville yhteiskunnallisesti valveutuneille tosisuomalaisille vihreästi ajatteleville tosi perusuomalaiset ja kansalliset arvot ymmärtäville kuten Seppo Lehto.

Tampereella omalta valitsijayhdistyslistaltaan Seppo Lehto, perussuomalaiset James Hirvisaari, Juho Eerola, Jussi Halla-aho aateveljiä näissä asioissa, siinä missä Pentti Linkola ja Eero Paloheimo veteraanipuolella ;).


Markkinointivetoomus ja tukikampanjavetoomus kaikille muutosta haluaville ekologisia, vihreitä ja oikeita  perussuomalaisia arvoja, ilman kommunismin hapatusta arvostaville muutosherkille ihmisille näissä kunnallisvaaleissa 2012

Välittäkää oheista viestiä fb:ssä / sähköpostilla tuttavapiirissänne:

"Tampereella Islam- ja rajatonmaahanmuutto hulluus valtaa alaa siksi tosiperussuomalaista vihreyttä päätöksentekoon: Menestystä ekologiselta aidolta vihreältä, ei kommarivihreältä kaikille tosisuomalaisillehttp://tamperelainen-vihrea-vaaliehdokas.blogspot.com/ Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon ainoana tosi perussuomalaisena vihreänä rajattoman maahanmuuton ja islamisaation pysäyttäjänä.

Tervetuloa tukiryhmääni kaikki aidot islamisaatiota ja rajatonta maahanmuuttoa Eero Paloheimon ja Pentti Linkolan tapaan vastustavat kotoperäisiä arvojamme rakastavat"

Tosivihreä perussuomalainen Seppo Lehto on ainoana tosirehellisenä suomalaisten homojen, lesbojen ja heteroiden asiamiehenä kuten kuvastakin näkyy ;). Toiset kieltävät ongelmat. Seppo Lehto iskee kunnalliseen päätöksentekoon, kuin tuhat salamaa ongelmien kipupisteeseen, niin että vältämme jatkossa ko. rajattoman maahanmuuton, islamin, kaavoituksen, tiivisrakentamisen ymv nykyisenkaltaisen vääränlaisen kommarivihreyden ongelmat
-----------
http://ekofasisti-kuntavaaliehdokas.blogspot.com/
---------

No comments:

Post a Comment